• ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

    To Ασφαλιστικό Πρακτορείο PROVIDENT ιδρύθηκε το 2002  ως προέκταση της επαγγελματικής  εμπειρίας & συνεργασίας με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες. H δυνατότητα να αξιοποιεί τις ευκαιρίες & τα πλεονεκτήματα            της ασφαλιστικής αγοράς προσφέρει στους πελάτες & συνεργάτες  τις καλύτερες δυνατές επιλογές.
     
    H εταιρία προσφέρει όλες τις ασφαλίσεις που υπάρχουν στην αγορά απο ένα αυτοκίνητο, σπίτι επιχειρήσεις εως και τις πιο εξειδικευμένες ( μεταφορών, σκαφών , αστικής ευθύνης ,  νοσοκομειακά προγράμματα  , νομική προστασία ,  επαγγελματική αστική ευθύνη   ,  πυρός - κατοικιών & πληθώρα άλλων ).
     
                                                           ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

    Ασφαλίσεις για κάθε κίνδυνο

    Underwriting

    Έκδοση συμβολαίων αυτοκινήτων απ’ ευθείας απο το γραφείο μας  & παράδοση  

    Διεκπαιρέωση αποζημιώσεων - ζημιών

    Άρτια καταρτισμένο προσωπικό

    Εξειδικευμένους συνεργάτες με συνεχή εκπαίδευση, όλοι με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος
     

    Η PROVIDENT με  γνώση της ασφαλιστικής αγοράς, που απορρέει απο την μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της και την συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς και του εξωτερικού, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των εξελισσόμενων αναγκών της ελληνικής επιχείρησης, της οικογένειας, του επαγγελματία.
    Με όραμα και στρατηγική, με αμεσότητα και ευελιξία, με ποιότητα και επαγγελματισμό, αντιμετωπίζει της πραγματικές ανάγκες των πελατών εξασφαλίζοντας την ανταγωνιστικότητά τους.
    Έμπειρα στελέχη με άριστη γνώση του αντικειμένου, καλύπτουν όλους τους κλάδους ασφαλίσεων.
    H συνεχής ενημέρωση των συνεργατών της, η ταχύτητα, η υπευθυνότητα και η αναβάθμιση των μέσων της είναι τα βασικά στοιχεία ώστε να προσφέρει στον πελάτη της αυτό που υπόσχεται.
     
                                                                                ΣΤΟΧΟΙ

    Η εταιρία μας προσβλέπει τις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης της, στους εξής στόχους:
    Απόλυτη εναρμόνιση με το Διεθνές ασφαλιστικό περιβάλλον και ειδικότερα αυτό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ανάπτυξη εργασιών και υπηρεσιών.
    Επέκταση σε εξειδικευμένους κλάδους ασφάλισης.
    Ενδυνάμωση της εσωτερικής οργάνωσης στην κατεύθυνση της εξυπηρετήσεως των ασφαλιζομένων, με την στελέχωση της από νέους συνεργάτες και τεχνολογικές υποδομές.
    Συμβολή στην ανάπτυξη του θεσμού του Broker - Μεσίτη στην Ελληνική αγορά.
    Ποιοτική αύξηση της παραγωγής.

Alternative content

Provident © 2011 | powered by E-redweb.gr